Några till

 

 

Vi bakar en plåt lite då och då. För att det fortfarande skall vara roligt. Och för att en stor del av pepparkaksbak är doften.

 

 

Kökshörnan har fått sig en ljusslinga. Jag gillar de där LED-slingorna som drivs av batteri som gör att man kan placera lite ljus i mörka hörn. För ack så grått och mörkt vi har det nu. Julstämning – hallå!

 

Sista chansen för tomtesäcken i dag. Ni är väl med?

10 comments

  1. Smart att baka lite då och då. Det är så lätt att dra på för mycket när man gör något, och då blir det liksom ett för stort projekt. Kramar Kicki 🙂

  2. Doftar nästan godare än vad det smakar, tycker jag! Det ser väldigt mysigt ut hos dig. Julstämning absolut!\n\nMitt senaste inlägg fick rubriken \”Julstämning – hallå\”. Gissa om jag blev förvånad när jag surfade in här och hittar samma fråga. :)\n\nHa en skön helg!\nKram Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published.