Julinspiration 2011

 

Huset äro julstädat. Halleluja! Jag ser tillbaka lite på vad som har inspirerat mig inför denna jul.

 

 

Neutraler. Papper. Grafiskt. Ljusslingor. Säckväv. Kvistar. Mässing. Marmor. Trärent.

 

 

Grönt. Det viktigaste för mig i juletid är växterna. I år har jag frossat och det doftar ljuvligt.

 

 

Blått porslin.

 

 

Årets accent – ceriserosa som ger lite edge till julen.

 

Och så det röda såklart. Som i vår barnpyntade gran. För utan tomterött är det ingen riktig jul tycker de små.

 

I går kväll tittade jag på klassiska Holiday. Att man aldrig tröttnar på den brittiska landsbygden och Jude Law i juletid :). I kväll ger jag väl Ernst en ny chans. Ack, så han krånglade till det i måndags, men kanske några snabba och smarta tips vankas denna gång.

signature

17 comments

  1. Fantastiskt julinspiration du bjudit på den här månaden, så många fina bilder!\n\nIdag jobbade jag sista dagen så imorgon vankas jul-fejjande. Men jag ser nästan fram emot det ;)\n\nOch ja, ikväll ger vi Ernst en ny chans 😉

  2. Ja sannerligen julinspiration;) Vackraste slingan må den vara och så den mest pilliga att få ihop:)\n\nErnst, ja vi tror att han kanske reder ut det i kväll och blir så där ernstig igen inte så mycket på en gång liksom:)\n\nKram Kram

  3. Alla bilderna är underbara !! Jag gillar verkligen det blåa nu till jul , tack för inspirationen ! Får nog ställa fram lite mera blått här hemma nu …:)\nHa en riktigt mysig jul !

  4. Helt otroligt!\r\nTänk att vi besökare har fått tagit del av hela denna skatt! Jag gillar svängningarna. Från rent och avskalat till fullständig färgmix.\r\nTack och God Jul!\r\n//Sara

  5. Hej, \r\n\r\nJag har följt Helenas blogg en tid men oj – DU är också en ny favorit! Nu följer jag er båda! Skitsnygga bilder – så fint med blått. \r\nJättefina köksstolar – får man fråga var de kommer ifrån och är de i ek?\r\nGod fortsättning!

  6. Tack för alla fina kommentarer! Lite skoj att blicka tillbaka vad som var julen 2011 för mig. Undrar vad det blir nästa år :)?!\n\nTiina: Skoj! Välkommen! Det är ek ja och de är köpta på R.O.O.M för ca tolv år sedan – still going strong!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *