11 januari

 Jag läser om Widell-systrarnas nya projekt på Aftonbladet. Fokus är på "relationer, mat, mode och skönhet". Det hela avslutas med "-Det här är första steget i ett chick lit-koncept som vi tror kan bli hur stort som helst". Det hela kan nog bli väldigt trevligt, det betvivlar jag inte. Men detta tjej-light hela tiden när man kommunicerar. De gamla vanliga ingredienserna för att vi "tjejer" skall gilla. Sådär lite inlindat i en cupcake – med mycket frosting. Ge mig lite chick hard känner jag. Det klarar vi väl, eller? I februari är det premiär. Det blir spännande att se vad det blir av det hela.

6 comments

  1. \r\nJa, det blir lätt sådär \”jobbigt pipigt tjejer som ojar å gullar och är fåniga i grupp\”-mentalitet. Saker som man ska gillar, bara för att man råkar vara kvinna ehh… tjej menar jag ju.\r\n\r\nSånt får mej att smyga undan och sätta mej i ett hörn med en riktig bok och en kopp te istället för att vara social.\r\n\r\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.