24 januari

 Han har ärvt sin mors och sin morfars fjärilar i magen min lille son. Han var kallad till ett hörseltest på sjukhuset dag. Och ju mer vi närmade oss byggnaden ju mer sjönk axlarna på honom. Och magen. Den gjorde så ont. Lite avledande manöver med att få titta efter bokstäverna från kallelsen. Och tänk att han såg det stora D:et innan mig. Inne på avdelningen. Bilder på öron. In i en liten hörselbur. Jag fick sitta bredvid. På med hörlurar och en liten grej att trycka på vid pip. Och lättnaden när det hela var över. Den trevliga damen som säger att hörseln är perfekt. Att vissa hör sämre när de är förkylda. Och sedan att få skutta ut på parkeringen, utan bekymren som tynger längre. Det gick bra. Och jag skulle väl få en Skylandersfigur nu, mamma?

Leave a Reply

Your email address will not be published.