Lost in Austen

 

Jo, det var ju så himla trevligt i den Austenska världen, så nu har jag tagit mig an klassikernas klassiker Stolthet och fördom i Gun-Britt Sundströms fina översättning från förra året. Det är nästintill omöjligt att läsa Mr Darcys repliker utan att se Colin Firth framför sig :). 

5 comments

  1. Ny översättning, det hade jag missat. Kanske skulle ge mig på den… har tänkt i så många år att jag skulle läsa boken men inte kommit mig för :)Ha en fin dag!Cecilia

  2. HelenaL: Då fick du ju skriva det istället 🙂 Seventeendoors: Men du, så intressant! Jag är mitt uppe i läsningen och huset har en central plats mitt bland alla puttrande känslor ja :)Cecilia: Absolut, den här skall du läsa. En verkligt fin översättning och Austen är en fröjd att läsa. Tack!

  3. Vad kul att höra vad du läser! Austen är en absolut favorit såklart och är man inte anglofil innan så blir man : ) Tack för tips om trädgårdsböcker, kan inte bli för många!Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published.