Bilagan?

 

Men hallå? Ingen tjusig bilaga till mig i dag med Svenska Dagbladet minsann. Efter att ha läst Resumé i går såg jag fram emot Svenskt Tenn-frossa i dag till skillnad från annan mer oangenäm frossa. Det utlovades stylisters nytolkning av Tennet bland annat. Och jag vill läsa! Fick Ni andra bilagan? Den kanske endast delades ut i Stockholm? Någon som inte är lika mycket nörd som mig som kan tänka sig att skicka en bilaga? 

UPDATE: Tusen tack Cathrine som lovat att skicka mig en bilaga!

signature

15 comments

  1. Bilagan delas endast ut till vissa delar av Stockholm. Innerstaden, Danderyd, Lidingö, Djursholm etc ( i alla fall sist jag köpte annons i den). Så tyvärr fick jag ingen heller, annars hade du fått min per post.

  2. Jag har läst din blogg ett tag nu och blir alltid lika inspirerad av dina inlägg. Igår köpte jag tex det lilla växthuset från IKEA, så snyggt det blev! Så, vilket bättre sätt än att återgälda lite av den inspiration du ger än att skicka min bilaga till dig? Hör av dig så lägger jag den på lådan i början av nästa vecka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *