Svalka

 

Finns det någon bättre svalka än den efter en riktig värmebölja? Nej, tror inte det. Mild bris i dag kring benen. Njutningsfullt. 

 

I går kväll var det dock fullt påslag med värmen. En ny grill beredde maken stor glädje och vid sidan av mina första små olivträd någonsin (nyöppning av stor byggmarknad nära oss med special price och rabatter och annat trevligt) bläddrade jag i min magasinshög som blivit något lidande under veckan. Nordiska former i nya Lantliv av duktiga duon Cia Wedin och Anna Kern. Mina ögon fastnar på det fina mässingsfatet från Svenskt Tenn med en liten samling på. Jamen precis så vill jag göra med mina glasvaser. Upp på den stående Tennet-listan. 

 

Ha en fin lördag!

4 comments

  1. Har inte hunnit bläddra Lantliv än. Sen vi blev med hus blir tidningarna liggandes i veckor. Så va det då inte förr ; ) Fin helg önskar Pållan.

  2. Ett underbart reportage i senaste Lantliv. Blev glad att se den fina postern i ett annat kök än mitt också! Fatet är fint med de små vaserna och ligger i en överkomlig prisnivå för ständiga tenn-drömmar!På mitt fat blandar jag kulörer och former på vaserna efter säsong. Olivträd – Hur hålls de vid liv?Fin fortsättning på pingstafton!

  3. Pållan: Man får ju så mycket annat för sig med ett hus, så är det. TV:n lockar inte alls – inte ens för sedvanligt fredagsmys när värmen kommer 🙂 Fin helg!Skridskoänkan: Ja, visst är det fint! Fina saker och sammanhang. Och smart med fatet. Har inte riktigt tänkt på det innan, men som sagt – verkar fint att piffa efter behag. Olivträd ja – vem vet ;)?! Jag gör ett försök med dessa så får vi se sedan 🙂 Fin dag till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.