3 comments

  1. Så kul med lite grovgöra (alltså i form av stort arbete=stort resultat)! Det kommer bli finfint!Det börjar klia lite i fingrarna att göra nåt åt vår dansbana, men jag har mentalt ställt in mig på att inte ens fundera på det i år utan bara fokusera på stenläggningen och entrésidan. Och "as we speak" står maken och gräver för plantering av ett silverpäron som vi var och köpte idag. Jag lovade att hjälpa till så fort tekoppen var slut, så jag får nog bege mig dit ut… 🙂

  2. Mrs.b: Ja, det är skoj med de stora sakerna som liksom "gör det". Åhå, silverpäron låter fint! Jag gillar trädet mycket. Lycka till med planteringen om tekoppen är slut 🙂 PS. Saknar dina trädgårdsinlägg. Kul med små rapporter i dina kommentarer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *