Mina första

 

 

 

Det är något speciellt med de där allra första. I helgen stod jag och sniffade på mina Louise Bugnet-rosor. I morse låg våra två tappra pioner ner efter massor av regn och blåst. Med andra ord – tid att klippa av dem och ta in dem. Fyra pionbuskar har vi i detta nu. Två blommor blev det i år på en Shirley Temple. Jag börjar så smått få tillbaka lite av min trädgårdsromantik igen. Och det känns fint.

 

signature

10 comments

  1. Åh vad fina! Mina har inte slagit ut ännu men jag har 13 knoppar på min ena Sarah Bernard som jag planterade förra året, hurra! Knäpp man är som blir så glad för lite blommor.Tack för en fin och inspirerande blogg.Mary

  2. The Super och Caroline: Tack!Anna: Mina tre Sarah fick inte en endaste knopp i år, men kanske nästa sommar då 🙂 Bernardt är ju pionernas pion lite och extremt maffig, så spännande med din knopp!Mary: Oj – 13 stycken – bingo! Man blir ju himla glad över allt som kommer därute 🙂 Tack för fina ord!

  3. Grattis till dina första! Så fint de passar där på toalettbordet tillsammans med smycken och parfym, så kvinnligt och romantiskt!

  4. W!Det doftar ända hit till Göteborg :-)Får nog vänta lite till på mina rosa bondpioner….De vita på landet står nog i blom.Tusen tack för superfint IKEA grillreportage.Kram Lisa K

  5. Ljuvliga! Osis att de blåste omkull, fast å andra sidan fick du ta in det fina i huset istället – vackert!Jag har en knopp på en av mina relativt nyplanterade Sarah B, men knoppen har liksom varit status quo sen planteringen så jag undrar om det kommer att bli nåt av det.

  6. Åh vilka fina!! Mina är nog någon vecka bort. Klart du skall känna glädje med din trädgård. Hoppas att lusten kommer tillbaks ännu mer, vore roligt med en till i rosträsket. Det är så härligt med trädgården, mig ger den enormt mycket energi.

  7. Åh vilken härlig stämning i bilderna!! Riktiga före-semestern-vibbar. Du är så grym med kameran.Lacket ser ut att vara perfekt korallfärg, nöjd?Kram Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *