Utvalt: urbnCal 2013

 

 

Man tänker möjligen inte så himla mycket på nästa års kalender så här i midsommartider, men när man redan nu har bestämt sig så kan man lika gärna slå till. För mig är valet enkelt sedan några år tillbaka. Jollygoodfellows urbnCal är helt enkelt den snyggaste av dem alla. Nästa års utgåva blir en nordisk variant där datumen består av husnummer från de fem huvudstäderna. Nu har man chansen att vara med och finansiera projektet genom att förhandsboka en kalender till ett förmånligt pris. Se video här och boka kalendern här. Ett kul sätt att synliggöra processen bakom en produkt tycker jag. Heja! 

signature

5 comments

  1. hejsan!!tack fina. ja, attans alltså. men knut är ju lite egen ändå, med sin knut dvs :).du får honom imorgon förresten. tack snälla.o tack för superfin blogg.kram//jennifer

  2. Den där kalendern ja. Den vill jag ha.Älskar det där ruffa, och så siffrorna då.kram & njut av midsommar.Och din fina trädgård.(hur går det med häcken? fick du död på dem?)KRAM, u.

  3. Aaaa jag måste vara lite trög men jag fattar inte hur bokningen av kalendern går till. De behöver finansiärer och måste komma upp i visst belopp för att tryckningen skall bli av? Hoppas du har tid att förklara för en förvirrad skåning 😉

  4. Jennifer: Heja dig! Jag ser fram emot Knut! KramLilla.u: Klart du skall ha en sådan. De är så himla fina! Låt mig säga så här – jag fokuserar på annat än vår ligusterhäck i detta nu… Den är klippt och behandlad och sedan ber vi böner om att den skall klara sig fint. Några är mer katastrofberedda, medan andra menar att sådant där händer vissa år och det är ingen fara alls. Jag knarkar rosknoppar nu istället 🙂 KramSarah: Absolut så ja!Johanna: Som jag har förstått det hela så är det en marknadsföringssak och en liten kul grej som gynnar stammisar som vill köpa till ett bättre pris. Trycka den kommer de garanterat att göra ändå, men det är väl ett sätt att sprida pengarna lite kan tänkas. Så boka en du 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *