Midsommarhälsning

 

Man får väl lov att hänvisa till tiden på året. Själva essensen av midsommaren sådär inkapslad i ett enskilt föremål. Det var nog liksom det som fick mig att gå till kassan på Indiska med en rosenmönstrad kudde. Vete sjutton om det hade hänt någon annan dag på året. Men den känns ganska trevlig där ute faktiskt :). Jag hoppas att Ni alla får en riktigt fin Midsommar – precis som Ni själva vill ha den! Kram W

Klicka på hjärtat för att komma till dagboken som nu är igång igen.

signature

9 comments

  1. En kudde som känns hämtad från en liten engelsk cottage. Laura Ashely var husguden på 90-talet nu finns bara en son med namnet Ashley kvar i mitt hem. Fin somrig bild! Och på tal om cottage så går väl ingen helt säker i lilla byn Midsummer så här års!En riktigt fin midsommar till dig Weronica på DITT sätt!

  2. Känner igen det där med att falla för saker bara för att det är en viss tid på året eller för att man sett någon fin bild och fått inspiration! Ibland blir det en lyckoträff och ibland inte…

  3. Haha, jag gick också ut med samma kudde under armen igår. Ett impulsköp som måste bero på sommarlängtan. Men fin att ha med sig vid sköna stunder på gräsmattan.Skön midsommar! Agneta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *