The look

Modeveckorna pågår för fullt. Just nu är det London som är i fokus. Mulberry har sin visning i dag. Jag tycker att det är absolut roligast att titta på publiken samt på backstagebilder. Visningsbilder en masse är oftast inte lika intressanta. På Mulberrys visning satt bland annat Lana Del Rey, Kate Moss, Alexa Chung och Rebecca Hall. Lite smått nagellacksbesatt som jag är för tillfället noterar jag de gröna naglarna på Hall. Jag har inget Khakilack i min samling, men det får väl möjligen betraktas som en tidsfråga. Fint är det i rätt sammanhang.

Lana Del Rey i mörkt platt hår var en ny syn. Sångerskan – ingen har väl missat hennes album, ett av de bästa i år – frontar även som bekant H&M i höst. Där är det en tydlig retrolook med riktig volym i håret. Höstens drömväska måste vara en vinröd (nehe…) Del Rey från Mulberry. Jag lär få hålla till godo med de väskor som jag redan har, men tisdagsdrömma kan man alltid ägna sig åt en regnig dag.

Backstage Mulberry.

13 comments

  1. Hjälp vilka snygga skor! Och vilken snygg första rad på Mulberrys visning?! Vet du varför ja inte får upp dina uppdateringar i google reader? Är det fler som sagt det? Eller kan det vara jag som gjort något fel? DET känns förvisso helt osannolikt. Men ändå. Euhm. Jag tänkte om det är avslaget för att rss-följa eller nåt?

  2. Mmm, jättefin väska. Och där av du mig lösningen på mitt väskproblem. Har en svart idag som just gått sönder. 🙁 men så är jag en sedan som växlar mellan svart och brunt, vad gäller skor, glasögon mm. Så en väska i färg, som passar med både svart och brunt, det är ju förstås det jag ska ha!

  3. Yllet: Vi verkar ha problem med RSS på flera ställen, bland annat Blogloving. Urtrist är det och vi försöker att hitta fram till en lösning. Bra att du säger till och kul att du ändå klickar dig in hit!Creando: Lucky you! Jag måse nog också investera :)Mrs b: Jag gillar ju även lite andra gröna nyanser denna höst, men måste nog även införliva ett kaki i samlingen.Dr Grane: Ibland tror jag att man är lite onödigt feg när det gäller väskfärg. Man tar safe fast det egentligen inte är så himla farligt med en färg som man tycker mycket om. Och vilken glädje att bära runt på en fin i något annat än de gamla vanliga!Anna: Tack! Jag blir himla glad av dina ord!Nilla: Tack!Victoria: Tack snälla! Fin dag till dig!

  4. Tant Johanna, Sofia och Dreamhouse: Tack! Skoj att ni gillar!Cissela-c: Skoj! Hoppas att du kommer att trivas i den :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.