Ljus tack

 

Mörkret är tämligen kompakt och då stavar vi inte ens vintertid ännu. Det gäller att lysa upp där man kommer åt. Jag testade IKEA:s krona i helgen, men den får nog stå kvar för det blev så himla mysigt med den. Sedan slog jag till på de där näverslingorna från Ellos i förra veckan (med rabattkod naturligtvis) som jag skrev om här. Förutom stjärnorna blev det även små granar. Hoppas på att de är lika fina i verkliga livet och kan lysa upp ett hörn av huset.

Annars är det mest skraltigt för tillfället med den andra penicillinkuren inledd. Jag tröstar mig med att bli Netflixare. Det är den första streamingtjänst som vi använder här hemma (gratis fram till årskiftet genom Spotify). Vi har precis börjat och kollar på iPad, men det känns som ett roligt sätt att se film och TV. Utbudet verkar vara lite magert så här i början, men en del skoj finns det. Använder ni någon tjänst och vad tycker ni om den? 

Fin måndagskväll! 

signature

9 comments

  1. Jag tände en ljusslinga i förra veckan. Ingen Julslinga, utan en vanlig "höstmysslinga". Men tonåringen frågade direkt lite glatt om jag julpyntade. Hmm.. Eh.. nä.. Så, den åkte bort igen. Men NU tycker jag att den behövs. För vad mörkt det blivit på kort tid.Vi eller jag.. går på alvedon just nu och tycker lite synd om mig själv. Har något i öra näsa hals jag inte blir av med.Pojkarna har med hittat nån liknande sida. Jag brukar ta med mig padden in vid läggdags och kolla in nån med drama och gärna romantik i innan jag somnar in 😉

  2. Låter inget vidare med en andra penicillinkur… då kan man behöva en ljuskrona som lyser upp tillvaron lite 🙂 Vi har också blivit med Netflix! Det är mest miniserierna och TV-serierna som lockar mig. Jag har precis sett första avsnittet av Lost in Austen som jag missade när den gick på TV. Sedan är jag lite nyfiken på Kelsey Grammers nya serie Boss. Fin kväll till dig och krya på er!

  3. Åh, älskar näver! Tänk att jag har missat de där slingorna.Jag har bara streamat film via SF Anytime och det har ju varit ganska smidigt. Då betalar man per film man streamar, men utbudet är lite skralt och sen är det ganska dyrt. De har i stort sett endast de mest aktuella filmerna som ligger på topplistan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *