Pärlans konfektyr

 

De senaste Pärlankolorna som jag hade nöjet att sätta tänderna i köpte jag hos Maria på Berså i somras. Jag har sparat den fina påsen som står i skafferiet. Nu påminner Maria om Pärlans konfektyr som kommer i bokform lagom till julhandeln. Jag ser fram emot att bläddra i mitt recensionsexemplar som jag hoppas är på väg snart. Förra året gick kokandet galant med hjälp av en gjutjärnsgryta, så jag hoppas att lyckan består även detta år. Förmodligen blir det ett och annat försök att få till de galet goda kolorna som föreskrivs i boken. Mumma.

 

Bild från Pärlorna via Maria på Berså.

signature

5 comments

  1. Recept på några av deras kolor finns med i aktuellt nr av Lantliv. Gjorde vanilj och havssalt-kolan igår, dock något hård. Men vi har sju veckor framtill jul att öva på ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *