Årets finaste julkulor

 

 

Förra året gick jag loss på starka färger i juletid och fyllde glaskupor med färgprakt. Färgen består säkerligen på olika sätt, men i år känner jag även för att ta in softade pastelltoner tillsammans med bruna nyanser. Jag skrev om Rustas kulor i fredagssvepet. Väl på plats i helgen fanns det inte bara rosa, utan även andra som känns mycket jul 2012 för min del. Snart i en glaskupa nära mig.

signature

16 comments

  1. Amen underbara! Jag verkligen älskar Rusta och tycker alltid där finns verkliga fynd där. Ett av mina måsten när vi är hemma i Sverige. Tack för tipset!Kram från Frankrike

  2. Jättefina och så fina ihop! De vita måste jag kika närmare på 🙂 De bruna bandet till var ju bara pricken över iet :)Jag satsade på några från Day i år, dyrare men ack så fina. Har aldrig lagt pengar på dyra julkulor innan, men dessa skapande sånt ha begär hos mig. I skinande silver, droppformade… lovely… :)Kram

  3. Jag var också inne på Rusta häromdagen och såg att de hade fint julpynt. Eftersom det inte blir någon gran i år så hoppade jag över kulorna men slog till på ett par honeycombs för 19 kr, ett riktigt kap.

  4. Och jag som inte tänkt köpa några nya kulor i år.. 😉 Helt underbara färger på dessa kulor! Man vill nästan äta upp dem. Eller ha dem som smycken 🙂 De får bli smycken i granen helt enkelt. Tusen tack för tipset, ska styra kosan till Rusta snarast möjligt!

  5. åh va tjusigt!! Du väcker inspiration & lust att förändra i "jullådan".. Spännande! Tack för en alltid så vacker och inspirarande blogg! Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *