Till er alla

 

Det blev en lite snöplig avslutning på Christmas by H&W med eländig sjukstuga som tog ny fart i går för vår del, men jag hoppas ändå att Ni har fått er inspiration till livs inför denna jul. I vanlig ordning kommer jag att blogga när andan faller på, så vi ses säkerligen snart här igen. Jag samlar mig ändå till en julhälsning till Er kära läsare.

 

Må Ni alla få en fröjdefull jul!

Kram W

signature

15 comments

  1. Inspiration overload, på ett bra sätt. Tusen tack för allt. Det har varit en fantastisk december här inne.Så trist med sjukdom, hoppas verkligen ni kryar på er snart. God jul till dig och din familj. Stor kram

  2. Tusen tack för all inspiration under året! Jag håller tummarna för att ni får en julhelg utan sjukdomar och önskar dig och de dina en riktigt God Jul!

  3. En fråga – vart kommer kalendern i luciainlägget ifrån? Så fin! Krya på er! Tack för en inspirerande blogg och God Jul!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *