Dagens palett

 

 

 

Dagens inspiration kommer från Toast nya House & Home- katalog. Man får välbehövliga sommarvibbar av detta. Här är vårens korall lite mer bränd åt det slitna, smutsiga hållet istället för en pastellklick. Mycket tjusigt tycker jag, speciellt i kombination med linne och lite spets som ovan. Färgskalan är inte helt lättburen, i alla fall inte för en blekfis som mig, men några detaljer här och där är vackert. Och i hemmet kan man ta in accenten. Den där sommaren. Den kommer.

 

 

I bakgrunden kakel från Marrakesh design. Linnelakan och duk från H&M Home, liksom spetskudden. Penna och lykta från Tine K. Stor linnekudde från IKEA.

5 comments

  1. Som du skriver är det ingen lätt färgskala att bära- förr hade jag fräknar som räddade det mesta, men de försvann med ungdomen… eller var det avsaknaden av sol?!Vackert kollage. Tänk om man kunde klämma in några marrakeshplattor någonstans?…

Leave a Reply

Your email address will not be published.