Fredagssvepet vecka 7/2013

Nästa vecka är det sportlov för barnen. Härligt. Innan dess tar vi helg. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Jag kanske kan få med mig dottern på biodate nästa vecka när det vankas riktig teenlove. Beautiful Creatures lär vara bra medicin för att bekämpa den värsta Twilightabstinensen. Sedan är det så att även jag är vansinnigt svag för den här genren när den görs bra, vilket recensionerna tyder på. Ett måste se helt enkelt och kanske precis vad man behöver mitt i februari.

Sedan hör det till saken att filmen även blivit rekommenderad av Anna på Rackarungar som händelsevis driver en av mina favoritbloggar. Jag tycker mycket om mixen av inredning, nagellack, livet med barn och bakverk – bland annat. I går fick man sig en hjärtstig till livs. Underbart.

Den rodnande Carl är den senaste i raden från Sammy Rose. Söt.

IKEA får in mycket fin förvaring nu. Det är bara att hålla tummarna för att deras koncept med pappersbutiker sprider sig också.

Lycka till med din fina butik, Anna!

Nu trampar de på i rosa också.

I sockerdetoxens spår får man roa sig med vacker styling av sallader. Så fint av Le Parfait.

Himla bra är den.

 H&M:s bubbelvas blev en riktig hit i höstas. Nu kommer en lite högre variant.

De här vackra korten av Petra Börner var med i senaste Elle.

Otroligt omskrivet redan nu. Vårens hype? Det skall bli himla spännande att se vad Love Warriors kommer att bjuda på.

Ett vitt och ett rosa knippe följde med mig hem från mataffären i går. Du ljuva tulpan, här fint fångat av Maria på Berså.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

18 comments

  1. Hoppas du förstår hur GLADA vi blir av dina fredagssvep. Ljuvligt som vanligt!Trevlig helg och Sportlov!//Elisabet

  2. ÄLSKAR dina fredagssvep! Höjdpunkten på veckan:)Inpiration till max!!!!!!!!Tack för att du delar med dig!Du är grym! Njut av helgen!Stor kram!/A i Östersund

  3. Nilla: Detsamma!Cecilia: Skoj! Det kan man behöva 🙂 Fin helg! KramElisabet: Åh, så glad jag blir av dina ord! Du vet man tröttnar aldrig på sådant. Fin helg till dig med!Alex: Tack snälla du! Vad glad jag blir! Fin helg – kram.

  4. Å äntligen fredag och äntligen svep!Å vilket svep sedan! Bästa sortens, tycker jag.Du är så bra på att få till en blandning som berör på alla plan. Smått och stort, konkret och abstrakt, ja allt finns där : )Helgen kommer att ängnas åt att klicka vidare i flera av dina spår!Tack och trevlig helg!//Sara

  5. Hej!Kommer hem efter en stressig dag på jobbet. Fixar en kopp kaffe och så tittar jag på ditt svep. Gud så gött, precis vad jag behövde för att komma i stämning! Nu orkar jag ta tag i den obligatoriska fredagstacosen. Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *