Girls, girls, girls

I söndags sändes det sista avsnittet av Girls säsong 2 i USA. I går såg jag det på iPaden. Jag älskar att se serier i realtid! Vilket avsnitt sedan. Så himla bra. även om jag inte alltid mentalt hänger med i tjugofemåringarnas alla neuroser och nojjor fyrtio som jag är, så är detta det bästa på länge i genren. Otroligt svårt att förstå och greppa drevet efter rollfiguren Hanna och tillika seriens skapare, Lena Dunham, i USA. Som vanligt handlar det mycket om kvinnors kroppar och moral. Tröttsamt.  Heja Girls!

signature

6 comments

  1. Alltså, jag försökte se det första avsnittet av serien men jag fick nog på direkten. Vilket babbel och dravvel kände jag. Är väl för gammal…. vart tog stilen i serien "Livet runt 30" vägen, haha! kram Milla

  2. Har sett två avsnitt av säsong 1. sedan har jag tyvärr glömt att se resten. Jag fastnade inte alls för serien. Trots att den blivit så hypad. Jag skyller på min ålder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *