Utvalt: Tre – första veckan i april

 

 

 

Retroballerinan Solveig från Kavat. Underbara.

 

 

En av mina absoluta favorittidningar just nu kom på posten i dag – Elle Decoration Danmark. Den följer med som bilaga till vanliga Elle. Passa på!

 

 

Svenskt Tenns kanske mest omtyckta och mest exponerade mönster av Estrid Ericson lanseras nu på tapet. De är sanna klassiker de små elefanterna och jag har dem i olika skepnader här hemma. Men en liten reservation ändå för egen del tror jag när jag tittat ett tag, trots att jag gillar den grå färgställningen – kanske som fond i en hall. Jag har ju ingen barnkammare att slå upp den i heller. Möjligen en viss mättnad på elefanter? Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det blir i alla fall ett betydligt mer grafiskt uttryck än de blomsterslingrande mönster som redan finns och därmed ett bra komplement i utbudet. Jag är ju på gång med Eldblommorna till köket och får nog nöja mig med den mönstervärlden här hemma. Via Husligheter.

Och så lite kärlek i reklamen.

4 comments

  1. Elefanter med elefantgrå bakgrund ser jättefint ut! Dock vet inte jag om jag skulle vilja ha den som tapet, utan snarare som tyg!Kram!

  2. Fin inspiration som alltid. Jag har saknat dina inlägg, hoppas att du nu är på bättringsvägen? Stackars er alla att vara sjuka över påsk.Hoppas vårsolen kan göra dig lite piggare nu.Kram Linda

  3. Tack för bra tips som alltid! Elle ska inhandlas på momangen men sparas till nästa veckas fjällsemester. Ja, när alla andra vill ha vår vill jag ha snö, sol och skidåkning:)Kram!/Alex

  4. Men ÅH – vilken nyhet! Jag har suttit och glott på din bild en stund nu 🙂 och jag gillar elefant-tapeten. Jättemycket! Med rätt saker omkring sig sådär. Superfin! Och så hoppas jag att ni mår bättre – kasta ut bacillerna med påsken vetja 😉 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.