Fabriken: Moodboard för maj

Jag började med syréner och pioner, men det var ett annat mood som pockade på uppmärksamhet. Om tre veckor befinner vi oss hos solen. Det känns mäktigt på många sätt, kanske framförallt därför att jag har haft det som en målsättning hela min personliga resa denna vinter och vår. Jag kom ut på andra sidan. Jag gjorde det. Och oj vad jag skall njuta med mina finaste där!

 

 

 

Solsemester med fokus på bad är så inte min scen egentligen, men övriga familjen älskar det. Häromdagen köpte jag mig en baddräkt i alla fall, inbiten badkruka som jag är. För mig är det skojigare med annat småplock runtomkring :). 

 

 

Jag gillar rätt feeling på nagellack, dofter, tidningar, böcker, musik och väskor när jag skall åka någonstans. Jag tycker om tanken att sätta tonen med en stämning. Det ser ut att bli koralligt med lite metallblänk för min del.

 

 

Och rasslande armband varma kvällar. De ser jag nästan fram emot mest. åh. Skall bli så fint.

 

 

Bidrag till Fabrikens Torsdagstema.

signature

20 comments

  1. HELT underbart! Kan verkligen känna den där semesterkänslan och längtan i hela kroppen. Så fina grejer och vad fint ni kommer få det. Jag började också plocka fram pioner och annat, men kände liksom du att det inte riktigt kändes rätt… får se om jag hinner innan dagen är slut och vad det blir. ps. Hoppas kartan kommit fram ordentligt. Kram!

  2. Så snyggt, så snyggt, så snyggt! Bästa moodboarden på länge! Och nagellacket… ser att det är favoritmärket nummer ett och en väldigt snygg färg ser det ut som. Namn? Nummer?

  3. Åh underbar mood board! Känner sanden mellan tårna nästan…att få sol och värme är som balsam och alla kopplar av. Livet bli enkelt! Tycker om korallfärgerna mot det sandiga, Tine K:s penna önskar sig pennörden i mig, urfin!Ha nu sen en välförunnad härligt avkopplande solsemester!Camilla/Stilitiden

  4. Åh vad fint! Den snygga väskan, får man fråga var den kommer ifrån?Här förbereds för en vecka i Italien, så packningsinspiration är underbart :-)..

  5. Verkligen jättefint! Jag undrar också över namnet på Essielacket och vad väskan med svarta axelband kommer i från?

  6. Ja där fångade du stämningen direkt. Du har verkligen ögon för att skapa verklighet i den inre bilden. En talang. Och korall och aprikost är riktiga sommarfärger.

  7. Så härlig inspiration! Känner för precis dom sommarfärgerna! Vi åker till Kreta (utanför Chania) i juli och barnen är som vanligt tokladdade. Men när jag ser dina fina bilder känner jag att jag också borde ladda lite mer 🙂

  8. Tusen tack för era kommentarer! Så skoj att ni tycker om mitt moodboard! Väskan kommer från DAY Home – köpt för två år sedan tror jag bestämt. Nagellacken är Essie Tart Deco, Loreal nr 208 So chic pink och Chanel June.

  9. Trodde aldrig att jag skulle fastna för 80-talets kulörfavorit – aprikos. Men det har jag gjort. Det är klart att den färgen du love-bombaderar oss med här är ju lite starkare än aprikos och lite mildare än orange, som jag alltid har gillat. Så korall är nog en vinnare – särskilt här inne hos dig!Annars faller jag alltid för vackra, roliga, intressanta bokomslag. Och de får mer än gärna ha en viss ålder inne…Fint och inspirerande! Även om jag nog inte kommer så långt bortanför husknuten just denna sommaren. Men drömma går ju!/helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *