I böckernas värld

 

 

 

Efter att ha befunnit mig i TV-seriernas garn – senast intensivt tittande av Bron på Netflix för att kunna börja följa serien i SVT på söndagar – har jag nu åter trätt in i böckernas värld. Och som vanligt är det korttidslån på biblioteket som är det största läsincitamentet. Nu har jag plöjt Jonas Gardells sista bok i Torka aldrig tårar-trilogin och snart Denise Rudbergs senaste Elegant Crime-bok

 

 

1126 sidor. 1374 gram. Ligger nu där och väntar på mig. Sannerligen ingen lättviktare på något plan, men förmodligen något att minnas. 

 

 

Malin på bymile har fina höstpriser på sitt sortiment tills i morgon kl 9.00. Jag älskar hennes bokmärken. Kanske skall jag slå till på något för att fira min återkomst till läsandet? I am the hero of this story. Where ever you are, be there. You are not lost, you are here. Min kamp, här kommer jag.

Bilder: Denise Rudberg i kampanj för Mille Notti, pressbild Norstedts och foto av Malin Lidner.

signature

7 comments

  1. Tveksamt om det finns något som slår läsandet. Har börjat låna böcker rakt ner i paddan, perfekt när man reser men det ersätter ju inte det där härliga frasandet av papper när man vänder blad efter blad. Tack för påminnelsen om bymiles fina bokmärken, klickade precis hem ett till mig och ett till lilla mamma. Fin dag till dig!

  2. LiseLotte: Så sant! Denna kommer räcka länge :)meandmike: Inte testat att läsa på paddan, men borde göra det. Jag har ju i princip varit mot teknik här då jag älskar allt runt omkring läsning, men ibland kan jag tänka mig att det är väldigt smidigt. Tack för påminnelsen och kul med bokmärken!Nilla: Visst är det bra! Svårt att hänga med i alla serier överallt, men här är jag glad att jag kollade i kapp och hoppade på tåget.Sara: Jag tycker mer om persongalleriet och hur deras liv skildras. Själva kriminalgåtorna känns ibland lite påklistrade och inte så genomarbetade – speciellt i trean nu. Men en skoj genre är det!Malin: Varsågod!Eastcoastmom: Aha – spännande! Jag har ju läst alla fem innan, så det blir lite mäktigt med denna avslutning nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *