Utvalt: Malene Birger för Georg Jensen

 

Anrika Georg Jensen kan tänkas få en del fashionistor i sina butiker inför julen med tanke på att Malene Birger står bakom deras julkollektion i år. Malene Birger säger sig ha inspirerats av "de pappersfigurer hon som barn i december varje år klippte tillsammans med sin mamma och sin syster, med referenser även till den majestätiska katedralen i Palma – ett stenkast från hennes hem på Mallorca". Jag tycker om Birgers kläder med fokus på en mer vuxen stil och jag skulle gärna se en liten ängel i vårt hem framåt adventstid. Finheter denna grå och regniga dag.

9 comments

  1. Jättefina vid första anblicken och visst längtar man nästan bort till lite julledigt nu 🙂 Tror dessvärre att jag hade önskat en liite mer "clean" utformning för att inte tröttna på dom för fort.

  2. Feelingen börjar komma smygandes, eller hur :)?!Lilli: Det är lite själva grejen här kan jag tycka – tänk överdådiga änglar i maffigt Katedraltak :)Jojo: Det finns inte olika gula nyanser, däremot finns det med vit botten och gula elefanter på. All info finns på deras hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.