Änglar

5013änglarNobeldagen – utan två prinsessor denna gång – lite synd med tanke på den traditionella kungliga klänningsglansen. Jag glammar till det med guldiga änglar dagen till ära. Jag har fått önskemål om att visa klassiskt julpynt, som håller från år till år. Dessa änglar är det för mig. Änglaspelet och ljusstaken med den stiliserade ängeln står hemma hos oss och de andra änglarna är välkomna vilken dag som helst. De små hängena kommer från Svenskt Tenn, julmobilängeln av Malene Birger/Georg Jensen och klassisk skyddsängel från Skultuna.

Frid vare med er så här två veckor innan julafton!

signature

9 comments

  1. Så många fina! Har också alltid gillat änglar! Tror det blir att investera i ett klassiskt änglaspel och den fina från Skultuna åker direkt in på önskelistan!

  2. Ja sannerligen vackra skapelser allihopa!
    Svårt att välja EN favorit, fast i för sig, många av dem har ju faktiskt ett skapligt pris oxå, så då kan man ju köpa flera stycken:)
    /Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *