Julklappstips

Nu närmar det sig sannerligen juletid med stormsteg. I dag tipsar jag om julklappar från HEMTEX. Jag har valt ut klassiska saker i fina material att leva med länge, precis som jag vill att det skall vara. Tomten – här är min lista.

Hemtexjulklapp

Jag är mycket förtjust i Design House Stockholms satsning på att göra Elsa Beskows illustrationer aktuella med hjälp av formgivaren Chatarina Kippel. Fru Kålros manar oss med bestämdhet från denna bricka att äta lite grönt även under juldagarna.

hemtexjulklapp1

Julledigheten innebär förhoppningsvis en och annan sovmorgon. Varför inte ge bort ett fint påslakanset som kan skänka glädje genom den där lyxiga nybäddade känslan? Jag skulle gärna vakna i våfflad bomull i mellandagarna.

hemtexjulklapp2

Från sovmorgonen till en lat förmiddag när man äter frukost i morgonrock. Just nu finns den i den finaste frottén i HEMTEX Hotel Selection till ett riktigt bra pris.

hemtexjulklapp3

En klassisk linneduk blir en perfekt gåva att användas till nyårsdukningen och till många tillställningar därefter.

hemtexjulklapp4

Pläden i 100 % ull värmer gott efter juldagspromenaden.

hemtexjulklapp5

Efter julens alla blommor, anländer de första spröda knopparna till blomsteraffären – vit pärlhyacint, späda krokusar och vajande kungsängsliljor. Ge bort en mugg, som även fungerar som liten blomkruka, och ett litet hopp om att våren väntar runt hörnet.

God jul!

 Detta inlägg är i samarbete med HEMTEX.

signature

2 comments

    1. Jag förstår att man får den känslan om man följer många bloggar – det blir en ketchupeffekt minst sagt. Det är dock inte vi själva som väljer när inläggen skall komma, utan det är en annonsstrategi från de som står bakom. För mig är det viktigt att stå helt bakom det jag skriver om och det gör jag i detta inlägg. Hoppas du hittar annat som du gillar. God jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *