Days & Weekends: 7 a week – # 7

1114mypreciousNy vecka – ny lista. Håll till godo!

Jag är mycket förtjust i mitt halsband med rosenkvarts från For Good Luck. Nu kommer en variant med ametist. Så vackert.

1114thebestversionMan blir ju inte annat än vårpirrigt glad av att få denna sprakande bild i mejlboxen. Jag har inte sniffat på Flowerhead ännu, men vill såklart.

1114nextdoorNja, Kate Hudsons kläder för Lindex är nog i grunden inte så mycket för min del. Men de har sannerligen lyckats med hela looken kring “girl next door goes Hollywood”. Bland pressbilderna fastnar jag, precis som Garderoben Min, för den grå kjolen. Den ser mycket användbar ut. Och just denna bild på Hudson gillar jag mycket.

1114mybedsidetableNya Kinfolk med tema hem är på väg till min brevlåda. Det är otroligt vilken enorm genomslagskraft magasinet har haft när det gäller såväl livsstil som visuell presentation. Det var mycket intressant att höra grundaren Nathan Williams i denna paneldebatt på Möbelmässan som jag såg via länk hos Frida på Trendenser som också deltog. Missa inte att se om ni inte redan gjort det.

1114thekitchenChez Wood är en ny blogg hos Lovely Life med fokus på vegetarisk mat. Jag gillar såväl anslag som de vackra bilderna som förmedlar matglädje. Senast fångade denna rätt mig – sparris med blodaspelsin. Två favoriter i en och samma rätt liksom – kan nog inte bli bättre än så.

1114gogreenPelargoner i krukor från Sturehof – det är vår för mig!

1114amoreJamen, hur bra liksom? Helena hade alldeles rätt i att jag skulle falla som en fura för Doc Martin på Netflix. Jag älskar, älskar brittiska puttriga serier där tiden tycks stå stilla bland excentriska människor. Här har vi dessutom en vass doktor med en torr humor och livsfilosofi som gör det hela oemotståndligt. Put the Kettle on please! And bring me some scones!

Helenas lista hittar ni här.

Med detta önskar jag er en fin start på veckan!

signature

7 comments

  1. Jag har sniffat på Byredos nya parfym! Hade ett parfym prov liggande i min jackficka i flera dagar, så halva hela jackan luktar nu parfymgott. Flowerhead doftar än godare än deras liljekonvaljparfym tycker jag! Så du har något att se fram emot att provlukta på!

  2. Flowerhead … så god, kunde INTE motstå den. Landade i påsen hem från NK igår :))) Bara namnet är ju som gjort för både dig & mig 🙂
    & du Tack för Doc Martin … har räddat många kvällar här hemma 🙂

    Fin fortsättning på denna veckan
    Kramar Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *