& Weekends: # 4

15weekendFredag och Påsklov. Det är en kombination som sannerligen ligger fint i munnen. Håll till godo med numero fyra av & Weekends!

Michelle Williams frontar även vårkampanjen hos Louis Vuitton. Jag kör nostalgi på Netflix nu med Williams som Jen Lindley i Dawsons Creek efter tips av Helena. Jag har för all tid en fling för ungdomsserier och det här är som sagt MYCKET hög nostalgifaktor:).

15weekend1Jo, det vore möjligen något att gå runt med en rosa karamell till väska, men då får man leta i andra prisklasser. Denna är inte rosa, men väl glittrande och trevlig som liten extraväska.

15weekend4Nya Porter Magazine finns ute nu. Jag tyckte mycket om den första utgåvan, så jag ser fram emot tvåan.

15weekend8Fredagspoppiga tongångar.

15weekend5

Fjädrar är väl som allra vackrast just precis nu. Ett enkelt tips att göra lite mer påsk av en bukett är att helt enkelt sticka ner några fjädrar bland blommorna. Här har jag använt dessa från Panduro Hobby.

15weekend7

På söndag är det dags i USA. Vi får vänta några veckor till innan sändning hos Kanal nio. Den sista säsongen av en av världens bästa TV-serier – Mad Men. Can´t wait.

15weekend2Lotta Agaton har stylat vacker vardag för Åhléns – se fler bilder hos Seventeen Doors.

15weekend6Mathilda Clarhs Strap syns på många ställen nu. Det är i och för sig mycket tjusigt att hänga magasin så, men mina ögon fastnade på den som en armbandshängare i dessa bilder av Josefin Hååg och fotograferade av Elin Strömberg. Himla fint och något som jag definitivt skulle kunna tänka mig på sovrumsväggen. Finns bland annat till försäljning hos Rädda Barnens designshop.

15weekend9Det gröna lockar därute. Och den här boken som snart kommer skall sannerligen får göra mig sällskap i vår.

Med detta önskar jag att ni alla får en riktigt fin helg!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.