Utvalt: Dagens fyra * Fint

3214dagensfyraLite äntligen. Såklart. Modeindustrin blir mer och mer medveten om att kvinnor över fyrtio knappast lägger ner sitt modeintresse och att de ofta har mer pengar att spendera på sig själva. Ageless style har funnits länge som begrepp i magasinen, men mer som enskilda företeelser över året. Nu ser man fler och fler artiklar som fokuserar på “Uden Alder” som det heter på senaste danska Elle. Otroligt välkommet och förhoppningsvis inte endast en trend, utan något som stannar kvar.

3214dagensfyra1Nästa klassiker som tycks vara på tur på bred front är emalj från brittiska Falcon Enamelware. Efter att ha sett märket i flera tjusiga inredningsbutiker och online hos exempelvis Länna Möbler är det ingen vild chansning att vi kommer att få se mer av detta. Fint är det.

3214dagensfyra2Den gröna kalendern från Frankie Magazine har synts på otaliga bilder det senaste året. Nu får man göra sig redo för en mer isblå variant framöver. Onekligen Back to School-känsla över att se kalendrar nu.

3214dagensfyra3Min framgångsrika kokboksdetox gäller inte när det står Green Kitchen på försättsbladet. De är så vackra böckerna och bara att bläddra lite i dem gör att man svär på att bli en mer kreativ grön vardagsmatlagare. Även om man bara kommer till bilderna så är det gott nog i detta fall. I höst kommer Green Kitchen Travels. I en hylla nära mig då.

Fin torsdag!

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *