Dagens fyra: Höstkänslor

Ingen som är intresserad av mode och skönhet har kunnat undgå att Kate Moss och Cara Delevingne frontar den nya parfymen från Burberry. Jag är ännu mer förtjust i inspirationsbilderna som alltid visar London från sin bästa sida. My Burberry sägs vara sprungen ur den klassiska trenchcoaten och doften av en engelsk trädgård efter regn. Jag hade länge Burberry Brit som min signaturdoft och efter att ha doftat på ett prov med den nya som kom med ett modemagasin i veckan, är det nog inte helt omöjligt att jag blir lite rutig igen. Även Helena hade med parfymen på sin fina lista i går. Jo tack, jag får väl passa på att önska mig en flaska så här på dagen tre månader innan julafton :).

3914dagensfyra4Kära Göteborg pryder mitt kök – nu kommer även storstäder i de fina underläggen från Men at Work/Artilleriet. Ingen storstad i sikte för mig denna höst – annars kan jag tänka mig att lövhögar är väldigt fina i Paris.

När amerikanska Vogue skrev om modet i Love Story i går, fick jag ett omedelbart sug dels efter filmen, dels efter den perfekta polotröjan – igen. Jo, jag skall nog ta fram näsduken en kväll framöver.

3914dagensfyra3Höstfint från Livet Hemma/IKEA. Grönt ÄR skönt – och mina ögon fastnar bland annat på den glaserade keramiken. Vi ser mycket nytillverkad sådan i höst i murriga toner med samma eko som Love Story ovan – 70-talet. Om man gillar är mitt tips att leta på hyllorna på loppis. Jag var inne en sväng på Myrorna tidigare i veckan och fann många vackra svensktillverkade ting i framförallt brunglaserad keramik. Här är det fortfarande fyndläge – men passa på innan dessa pjäser blir nästa mässingsfeber :). Fotograf: Kristofer Johnson

Ha en fin “mitt-i-veckan” dag!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.