Fyrtal: Sommarkänsla

Nu tar våra veckolistor här på Days & Weekends –  7 a week – sommarlov. Jag kan i vanlig ordning inte avhålla mig från att blanda stort och smått som fastnar, så det blir säkerligen en och annan godispåse i form av fyrtal eller triss framöver. I dag blir det dessa fyra.

2415fyrtal2Brittiska Vogues Ageless Style issue är alltid en favorit. I år frontar Stella Tennant som blir fyrtiofem i år. Jag gillar alltid Tennant och jag gillar den klassiska skjortan här som blir lite mer kaxig med uppvikta ärmar och friare hals. Ett nummer jag definitivt kommer att köpa.

2415fyrtal3Jag skyller på avsaknaden av sommarkänsla – nagellackssäsongen har inte alls kickat igång som den brukar göra för min del. Möjligen är det lite Coquelicot som saknas?

2415fyrtalHemtex relanserar Stig Lindbergs klassiska melanimservis Blues som designades på 70-talet. Kollektionen säljs endast online, så man får förlita sig på tanken om den eviga picknicksommaren när man ser delarna i servisen. Det finns även några träprodukter – bland annat ett grytunderlägg.

2415fyrtal1Det börjar bli hög tid att tänka på sommarens pockethög. Många har kampanj på böcker nu – exempelvis Adlibris här. Jag skall bland annat läsa Curtis Sittenfelds Systerland. När jag får frågan om jag har en bok att rekommendera så är Sittenfelds Presidentens hustru alltid ett säkert kort som tilltalar många. Läs den i sommar om ni inte har gjort det.

Tänka sig – vinden har stillat sig aningen här. Det kanske väntar en sommar där bakom hörnet?! Fin tisdag till er!

signature

3 comments

  1. Vi hade faktiskt presidentens hustru som bokklubbsbok denna månaden. Jag tyckte att den var väldigt intressant. Nu läser jag att att föda ett barn. Himla bra den med!

  2. Presidentens hustru är ju fantastisk! Tack för tipset om systerland, den och flera andra hamnade genast i varukorgen hos Adlibris! Förresten måste jag säga att din blog är en av de bästa. Jag återkommer alltid och tröttnar aldrig. Tack för allt du ger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *