Fyrtal: Kungligt

Det är svårt att inte behålla lite av känslan efter lördagens kungliga bröllop. Blommorna var helt fantastiska – ovan brudbuketten av trädgårdsrosor. Det är inte utan att man önskar sig fler rossorter hemmavid när man ser detta. Kika även in hos Floristulrik som var med och gjorde dekorationerna. Vilket arbete med resultat utöver det vanliga.

2515fyrtalVisst kan man tänka sig dessa stiliga vaser i såväl slott som koja. I höst kommer den klassiska Lyngbyvasen med gulddekor. Det är möjligt att mässingsvurmen har nått sin peak och jag tycker inte alltid att det tillägget har tillfört så mycket i vissa fall, men här kommer guldet ur arkiven hos porslinstillverkaren. 1940-tal till 2010-tal. Här känns det helt rätt och jag sätter upp en vas på min önskelista.

2515fyrtal3När bröllopsyran precis lagt sig, fick vi en liten prins. Nytrycket av den klassiska sagan kom i våras och i höst kommer filmen.

Damien Lewis är en av mina favoritskådespelare och inte tänker jag missa honom som Henrik VIII i Wolf Hall som startar på SVT på söndag. Intrigen kan vi, så jag hoppas på ett riktigt välgjort kostymdrama att bänka sig till i sommartider.

Hoppas att ni får en fin start på veckan!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *