Want Wear Read Need September-15

3715wwrn

Innan jag visar lite bilder från helgen, inleder jag veckan med ett klassiskt “Want Wear Read Need”. Denna gång blir det mest betoning på garderoben, som det gärna blir i säsongsskiften.

WANT Inträdet av hösten satte en snygg regnjacka högst upp på önskelistan. Jag har inte någon och skulle jag få välja en så vore det inte fel med en fin från svenska Stutterheim. Det vore väl trevligt att våga färg på ett plagg som används när det är som mest grått – här Mosebacke i Burgundy.

WEAR Jag har rosetter på hjärnan denna höst. Jag skulle bra gärna vilja ha en klassisk “Pussy Bow”-blus, men får lugna mig tills de siktas i en mer human prisklass. Tills dess knyter jag rosetter med scarfs – här variant från Zara.

READ Det har varit mycket tal om Säker stil, men jag är även mycket nyfiken på Lotta Lewenhaupts Stilguiden. Det är något med denna genre som jag gillar.

NEED Som vanligt är det min skogarderob som är mest i behov av tillskott. Nu har jag ett par Rockport i Chelsea-modell här hemma och jag hoppas att jag kan bli vän med dem framöver.

Med hopp om en fin start på veckan!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *