Want Wear Read Need: maj-16

2016wwrnWANT Malene Birger har sålt sitt klassiska klädmärke sedan några år och satsar istället på inredning under Birger1962. Jag är nog inte ensam om att ha beundrat de abstrakta målningarna av Birger som finns med i hennes böcker. Numera går det även att köpa hennes konst. Jag skulle gärna ha någon av tavlorna här hemma. Önska sig kan man alltid som sonen och jag brukar säga.

2016wwrn1WEAR Klassiska Vans firar femtio år i år och tydligen var det så länge det tog för mig att köpa mitt första par. Jag har gått runt i Converse när det kommer till denna typ av sko, men nu traskar jag runt i mina Vans. De är lite bredare och utan snörning – jag tycker mycket om mina i flätat skinn. Favoritkampanj från Other Stories i samarbete med Vans våren 2015.

2016wwrn2READ På fredag tänker jag mig till IKEA för att titta på kollektionen VIKTIGT. Om inte annat hoppas jag att få tag på Råmans vackra bok.

2016wwrn3NEED För första gången är mina rabattrosor inte riktigt med på noterna. Jag har varit bortskämd med att de har levererat utan några större problem, men den här vintern tycks varit tuff med barmark och kyla som jag har läst om hos flera andra trädgårdsbloggare. Jag har inte kastat in handduken riktigt än, men det ser inte hoppfullt ut om jag säger så. Det får säkerligen bli nya – om inte annat har jag dem i kruka under sommaren och planterar om i höst. Söta Desdemona är en nyhet för året hos brittiske roskungen David Austin.

I dag har sonen studiedag och vi var på staden och köpte examenskläder till honom. Jag önskade att jag inte glömt mina handskar hemma. Kom igen nu våren!

signature

One comment

  1. Lika härlig lista som vanligt! Vi har faktiskt en tavla av Malene Birger hemma. Vi fick den i bröllopspresent med en personlig hälsning och allt. Löjligt glad blev jag. 😉

    Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *