Nytt i växthuset

3216grodaAugusti och jag som brukar vara så himla bra ihop, är inte riktigt på samma väglängd ännu. Den ljuva sensommaren låter vänta på sig, samtidigt som jag är lite krasslig. Hoppas att vi snart blir kompisar igen – vi kanske kan börja med Bondens marknad i morgon?! Jag fredagspyntar bloggen med några nya till växthuset. Ett litet ginkgoträd är planterat i terracottakrukan med charmig groda från Millesgården. Snäcka och vackert fat från Nittsjö från loppis. Och ni glömmer inte mitt gamla vanliga tips denna säsong. Håll utkik efter utförsäljningar av krukor i affärerna. Krukor är inte billiga, speciellt inte av större storlek – ja, Åsa, håller med dig om all vattning och att det är klokt att försöka ge växterna mycket jord. Jag brukar alltid passa på nu – har hittills fyndat till halva priset, men om man har is i magen brukar man kunna få ännu mer rabatt. På bilden syns kruka från Plantagen.

3216groda1Med detta hoppas jag att ni får en riktigt fin helg!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *