Romantisk bukett i rosa

3216bukettNär jag plockar mina trädgårdsbuketter går jag oftast efter principen att ta vad som blommar och sätt samman till en brokig blandning. Charmigt tycker jag. När jag satte samman denna helgbukett tänkte jag dock ett övergripande rosa romantiskt tema. Här band jag inte blommorna utan ordnade dem fritt i en kruka i en pyramidkonstruktion. De korta stjälkarna får vara längst fram och de längre får vara i bakkant. Om man inte skall ha buketten centralt placerad på exempelvis ett dukat bord, utan på ett ställe där man bara ser uppsättningen från en sida tycker jag att detta är vackert. Det är lätt att känna sig rik i augustiträdgården med hortensia, höstanemon, rosenskära, luktärtor, rosor och dahlior.

3216bukett1Hoppas att ni haft en fin helg!

3 comments

  1. Jodå, helgen har varit fin men blev just ännu finare när jag fick ta del av din fina bukett. Må augusti aldrig ta slut i din trädgård.

Leave a Reply

Your email address will not be published.