Want Wear Read Need: Augusti – 16

3416wwrnWANT Välkommen till denna vecka säger jag med en klassisk bloggkategori. Jag tycks fortfarande befinna mig ute mentalt, så det spåret blir det i detta fyrtal. Ännu en bild från det vackra huset på Österlen som jag bloggade om här. Denna gång fäster jag blicken på Sam Stigssons klassiska dekorationer i betong. Fågelbaden med snäckform och haren är så vackra. Jag har tittat mycket i aktuellt nummer av Lantliv där det är med ett reportage från Sam Stigssons och Maria Åströms Skånehus (ett annat reportage finns här). Där ser man hantverket i miljö – så inspirerande.

3416wwrn2NEED Det är en hårfin gräns mellan att behöva och att vilja ha när det gäller de klassiska vattenkannorna från Haws. Jag landar ändå på behov av en större kanna med långt handtag som når fram i växthuset.

3416wwrn3WEAR Höstromantikern i mig kickar igång med full kraft vid tanken på denna brunmurriga kofta som med fördel bärs vid snygg-arbete i trädgården. Eller en kylig kväll ute i växthuset. Snart dags för lövhögar, kastanjer och lökplantering – men jag är inte klar med sensommaren ännu.

3416wwrn1READ Jag är i vanlig ordning sen när det gäller teknikaliteter. Att läsa tidskrifter på nätet är långt ifrån något nytt, så inte heller tjänster som Readly, men nu har även jag nått dit. När jag tittade i somras var utbudet av tidningar större än förut. När jag fann ett antal utländska publikationer som jag är intresserad av, så föll jag till föga. Om inte annat så snabbläddrar jag i appen och köper sedan de nummer som är extra fina. Frågan är om inte senaste numret av Gardens Illustrated hamnar i den senare kategorin. Bara omslaget ger mig säsongskänsla de luxe – en liten smygtitt finns här. Jag blir inspirerad till vackra kombinationer när det gäller planteringar ute. Får återkomma i frågan när det är tid för höstfägring i krukorna.

Fin start på veckan!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.