Want Wear Read Need: April-17

1517wwrnWEAR Det finns sannerligen många blåvita blusar i vår. En av de finaste är InWears blus med knytning. Man kan knyta såväl fram som bak. Jag har inte provat den i verkliga livet ännu, men visst ser den galant ut på bild. Kanske något för sommaren?

1517wwrn1NEED Vi behöver ett parasoll att använda till utegruppen framför växthuset. Nu ser det ut som om vädret i påsk blir allt annat än soligt, men det vankas förhoppningsvis många andra stunder framöver. På önskelistan står klassikern från Fri Form. Jag är svag för den bruna nyansen och tofsarna som kittlar retronerven på ett tilltalande sätt.

1517wwrn3READ Påskekrim verkar numera vara ett vedertaget begrepp som övertagits av oss från grannlandet Norge. Det finns viss risk att jag ägnar mig åt detta istället för att läsa kriminalromaner, men någon klassiker skall jag väl kunna skaka fram ur gömmorna.

1517wwrn2WANT Jag sätter upp fler stora krukor på min önskelista. Jag inser att jag har många mindre krukor, men när det gäller de stora som rymmer mycket jord är det mer begränsat. Bredvid mig här vid datorn står exempelvis nitton (!) plastkrukor med dahliaknölar. De första gröna skotten är här och det är lika roligt varendaste gång de kikar fram. Grön glädje!

One comment

  1. Brukar alltid ta en tur till Gränsfors bruk någon gång emellanåt för att handla på mig nya krukor, glaserade och de klassiska oglaserade. Har man lite tur kan man göra rejäla fynd och pengarna för krukorna lägger man i en burk om ingen finns till hands. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.