We decor life

Vi närmar oss oktober. Det är traditionellt sett en månad av kreativitet för min del. Jag har varit med och ordnat fotoutmaningar på Instagram och i samband med det startat upp projekt med Tina. Decor Life var en intensiv förälskelsefas, men förmådde kanske inte riktigt att ta steget till den kontinuerliga kärleken som kräver underhåll och näring för att växa. I grunden är det dock en sådan god idé. Jag tänker att den här oktober kan få vara den månad då jag gjuter liv igen tillsammans med er. Någon fotoutmaning för varje dag i månaden blir det inte i nuläget, däremot känner jag att jag skulle vilja prova med veckoteman såväl på blogg som på Instagram. Dels behöver jag själv en spark i baken för att göra fler interiörinlägg som jag fått önskemål om, dels saknar jag den gemenskap som mycket fanns förr med levande nätverk. Jag vill tro att det finns ett intresse för att åter samverka och skapa tillsammans. Vad säger ni?

För den där tanken om att många blommar tillsammans är fin tycker jag. Dahlia, Syrénhortensia, Höstanemon, Tandpetarsilja, Ros Iceberg, Rosenskära och Eucalyptus från trädgården får en antydan av försommar med de sista blommande Stjärnflockorna. En lite romantisk, skir känsla mitt bland alla sprakande höstfärger.

Med hopp om en fin start på veckan!

8 comments

  1. Vad roligt, jag hakar gärna på! Kanske även på ny blogg om tiden att ordna en infinner sig.

    Ljuvlig bukett! Odlar du eucalyptus i trädgården? Det skulle jag också vilja ha!

    Kram Karin

    1. Ja, kul, Karin! Sätt igång bara :). Eucalyptus har jag i stora krukor som jag övervintrar i bubelplasttält i växthuset. På friland tror jag inte att de skulle klara sig här hos mig. Kram W

  2. Ja! VeckoTema på blogg och instagram kanske är precis det jag behöver. Jag saknar också nätverk som fabriken. Jag gjorde aldrig inlägg där men hittade många bloggar att följa. Ska försöka hänga på

Leave a Reply

Your email address will not be published.