Önskningar i juletider: Rosa drömmar

Det går mot juletid. Jag har fått önskemål om att sätta samman collage inför jul med tips på sådant att sätta upp på lista till tomten. Jag tänker mig att det kan bli en blandad kompott av sådant som jag själv gärna skulle vilja ha under granen, personliga favoriter och klassiker i en mix i olika teman. Här hamnade jag i rosa toner tillsammans med mönster och röda inslag i någon slags sovrumskokong.

Påslakan/Hemtex, sidennattskjorta och tofflor/H&M, Virginia Woolf/Novellix, fotogenlampa/Karlskrona Lampfabrik, kudde – GP J Baker/Svenskt Tenn, tekopp – Kerstin Tillberg/Tehuset Java, bricka – Manuel Canovas/Engelska Tapetmagasinet och te/A. C Perchs.

2 comments

  1. Vad jag gillar dina collage! Och så kan man njuta av bilden och kompositionen av de fina färgerna (i detta fall) och inte köpa nånting (i detta konsumtionssamhälle) 🙂 🙂 !

    1. Karin – vad glad jag blir över dina ord! Precis så vill jag att mina collage skall vara. Jag önskar mig egentligen inte så mycket materiellt alls – och därför är det med viss ambivalens som jag plockar fram produkter på detta sätt. Men jag försöker skapa en känsla, ett sammanhang som man lika gärna kan skapa med det som redan finns hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.