Fredagssvepet 4/18

Fredag är svepets dag, eller hur?! Håll till godo med veckans! Jag blev så himla glad när jag såg kampanjbilderna för smyckesföretaget Sophie by Sophies vårkollektion på Instagram i går. Så fina med de stora geometriska smyckena, den uppdaterade retroflirten och den fräkniga modellen. Kollektionen heter Pomodoro och är inspirerad av Italien, skulpturer och kontraster. Inspirerande vackert!

Plisserad scarf/Lindex

Färginjektion från Strandvägen.

Bambuspegel/Indiska

Förra helgen stod jag och höll i ett Mimosaträd, men det slutade med att jag ställde tillbaka det. Förra året hade jag ett stort fång gult hemma. Doften är sannerligen fantastisk och kanske behöver man denna färginjektion i detta nu? Någon som testat ett träd? Zetas

Några fröpåsar lär det nog bli i helgen i alla fall när man lockar med halva priset. På bilden syns två av mina favoriter som jag alltid sår till sommaren.

Det är citrustider. Jag blir frestad av alla glaserade citronkakor som skymtar förbi här och där – bland annat hos Jenny. Kombinationen citron och vallmo är ju så god! Sitter du inne med något favoritrecept? Citrus Garden av Josef Frank för Schumacher.

Jag har inte sniffat på Other Stories nya Sicilian Sunrise, men kombinationen av citron och grapefrukt brukar tilltala mig. Annars inspireras jag och gör en egen kroppsskrubb med dofterna som i t ex den här.

Veronica Maggio + Jocke Berg blir ledmotiv till nytt Bergmanprojekt med Tomas Alfredsson och Jesper Waldersten – Bergmans Reliquarium. Hjärta på det.

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

4 comments

  1. Underbart med dina fredagssvep! Älsk på att Veronica Maggio + Jocke Berg som gjort låt ihop. Läste just på Veronicas instagram bl a detta om låten: “Låten fick bli ur kvinnorna i Bergmans livs perspektiv. Hur dom gjorde för att orka med… ” Det ger ju låten en extra dimension!
    Trevlig helg Weronica!

    1. Tack Karin! Ja när man lyssnat några gånger och verkligen hört texten får den ytterligare en mening. Starka ord, sorg och just perspektivskiften – “I take these pills to make you nicer” “Is it me or you – it´s you”. Det skall bli intressant att se kortfilmen!

  2. Älskar dina fredagssvep Weronica. Du lyckas alltid plocka fram de aktuella godbitarna och så är svepen så snygga. Tack för inspiration!

    1. Tack för dina ord, Agneta! Jag försöker finna en ton och stämning för svepen – roligt att det uppskattas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.