Fredagssvepet 9/19

Vi har den första dagen i månaden mars. Solen strålar här hos mig och snödropparna blommar för fullt. De där första ändå. Det är något alldeles speciellt med dem. Hoppet. Jag inleder med Balsamingatan i Göteborg där Johanna Bradford hälsat på sin vän Cecilia vars hus är till salu. Vackra bilder av Alice Johansson. Tjugotalshus! De är så vackra!

Klassiskt i en stil hsom alltid känns extra lockande när det börjar bli vår/H&M.

Frida Ramstedt med bloggen Trendenser är aktuell med sin första bok. Tanken är att fundera på hur vi skall inreda och inte bara med vad. Praktiska handfasta tips utlovas – Se den som en notbok fylld av melodier och ackord som hjälper dig att komponera ett mer harmoniskt och hemtrevligt hem. Fint omslag av Edholm Ullenius!

Inspirationen är inrutad för tillfället/H&M.

The Americans är en av mina favoritserier genom åren och nu har äntligen finalsäsongen släppts på Netflix. Jag ser fram emot en intrikat berättelse kring Kalla kriget, spioneri och att försöka leva ett vanligt liv i detta.

Kan kålen få sig en match av kronärtskockan? Ja! Så fin ny keramik från portugisiska Bordallo Pinheiro/Arket.

Vacker klassisk skänk Herrgården av Carl Malmsten/Bukowskis. Jag är förtjust i mina vitrinskåp, men så skönt att bara kunna stånga till ibland om alla finheterna.

Kvittrande fåglar och viss vårrusighet. Fredagstonerna är dessa. Den där kören alltså! Coolast alla dagar i veckan!

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *