Fredagssvepet 40/19

Tid för fredagssvep och i vanlig ordning en mix av högt och lågt. Även tid ATT GÖRA HÖST som är den första veckoutmaningen i #minavackrating som jag driver på mitt konto @baravackrating. Alla som vill får vara med och lämna bidrag. Tolkningen är fri, men tanken är att utmaningen fokuserar på återbruk, vintage, klassiker och antikt för att inspirera till hållbarhet. Isvindarna är här och verkligen tid att fixa i ordning inför en ny säsong på många områden.

En av de stora seriepremiärerna på HBO i höst är Katarina den stora. Jag har hittills läst lite blandade recensioner, men inte kan jag motstå Helen Mirren som den ryska kejsarinnan i en överdådig produktion. Jag måste se.

Konsten är sedan en tid tillbaka på allvar i våra hem, om den nu någonsin lämnat det. Efter väggordens tid och alla posters i tavelväggar, tycks vi åter vända oss till den klassiska konsten. Underbart såklart! Jag tittar alltid efter gamla affischer på loppis och hoppet lever om att finna ett stillebenoriginal som jag tycker om. Picassokudde/Artilleriet.

Veckans fredagsmusik

Spruzziporslin i ny ton/Tambur.

Så vackra höstmysiga bilder från hovleverantären av sådana – Toast.

Note to self – glöm inte bort att titta på K-special Sivandivan i helgen.

Veckans mest berörande inlägg hos Kristin. Aldrig mer känner man, även om det är långt från verkligheten.

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

2 comments

  1. Jag fastnar alltid för kläderna på Toasts bilder i sociala medier, har du köpt eller känt på dom irl någon gång?

Leave a Reply

Your email address will not be published.