Fredagssvepet 11/20

Som jag skrev i går, det är sannerligen många känslor nu med all rådande oro och osäkerhet inför utvecklingen. Det är svårt att värja sig mot viss undergångsstämning inför stundande helg, där man kanske tänker två gånger när det gäller de vanliga aktiviteterna. Det känns som att vi vill vila i det enkla och det nära. Fint så. @thehackneygardener fångar tegelhus i London med blommande magnolia, påskliljor och en gul dörr. Så vackert.

Trädgårdssäsongen är på gång på allvar med sådder, dahlior och lökväxter som snart tittar fram. Johanna Bradford bjuder in oss till sin trädgård med en film om planering, drömmar och förväntan.

@cirkusbank är en favorit på Instagram. Johanna bor på Lundaslätten i fint gammalt tegelhus med sin familj. Hon är kreativ, har fingertoppskänsla och är en mästare på egna projekt i stort och smått. Just nu är det mycket växtfärgning. Jag har aldrig testat, men vilka fina nyanser det ger!

Jag är också inne på band i påskriset i år. Se så fint med de färgade banden på detta sätt.

Pastellernas tid är här. Så fin klänning med skirt blommönster. Nu vet jag inte hur det blir med loppisbesök i helgen, men ett tips är att titta extra noga nu när många secondhand-affärer hänger ut vårkläderna. Just denna typ av småmönstrade plagg i milda färger känns tidlösa och något att hålla utkik efter. Other Stories.

En nyckelpiga mitt bland det bruna från vintern. Det ultimata vårtecknet – självfallet nere i Skåne fångat av Elisabeth Terese.

Och vad sägs om denna färgpalett? Kristin på Krickelin har varit hos vänne Lisa Burenius för konstträning. Underbart!

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

4 comments

  1. Tack för ett härligt pastelligt fredagssvep. Skönt att kunna drömma sig bort för en stund.💛💚

Leave a Reply

Your email address will not be published.