Fredagssvepet 16/18

Sommarvindar sveper in denna fredag, vilket känns välbehövligt och hoppfullt denna kalla vår. Man sträcker lite extra på sig mot himmelen och känner livet i sig. Säkerligen en hel del trädgårdspyssel och grill i helgen, tillsammans med sedvanlig loppis. Jag håller alltid utkik efter fina rottingmöbler vintage. Oddsen för att nosa upp ett liknande möblemang från Svenskt Tenn är skyhöga (för att parafrasera en viss Z), men visst finns det en del fint ibland. Jag älskar kombinationen av rosa, gult och grönt här. Knalligt, vårigt, underbart!

Blommor och fjärilar känns väl helt rätt för tillfället/H&M

Ni måste gå in och titta på Stiliga Hems vackra inlägg från den auktion som just nu hålls i Paris med inventarier från klassiska hotell Ritz. Ögongodis på hög nivå vill jag lova.

Jag är nog inte ensam om att se fram emot den andra säsongen av en av förra årets stora TV-händelserThe Handmaids Tale. På torsdag är det dags på HBO.

Jag är så glad för min lilla Bistrogrupp från Fermob som jag köpte på realisation i somras. För tillfället står den inne i växthuset för eftermiddagsbrickan med te. Nu kommer en variant med trä i spjälorna. Om man skulle kunna tänka sig att sitta där vid lavendelfältet? Jo då.

I veckan siktades de där illröda pionskotten i rabatten som kommer att leverera sådana här skönheter om några månader. Sofia visar upp sin veranda före och efter. Man häpnar lite i vanlig ordning. Det är något alldeles speciellt med glasverandor, det är en sak som är säker.

Lite mer Streaming-tips om solen går i moln i helgen. Lite oväntat att jag faller för en serie med en agent och en seriemördare, men det här är så smart, rappt och snyggt gjort med två starka kvinnoroller i fokus. Kolla in Killing Eve på HBO.

Dags att lacka naglarna i någon poppig färg/Essie

Lykke Li. Hur bra?! Veckans fredagstoner

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

8 comments

    1. Ja men visst är det härligt med alla blommiga plagg som finns för tillfället? Det kan bli lite väl sött och romantiskt för mig, men med rätt saker till så är det bara fint!

    1. Visst är den fin blusen! Inspirationen är fri som jag brukar säga och även anamma – starka färger, rotting och växter finns i alla prisklasser. Härlig vårkänsla blir det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.