Grönt är skönt!

gronvar.jpg

Det har varit på gång ett tag nu. Den trendigaste vagnen är inte längre svart/grå som den var när jag köpte vagn för fem år sedan, utan om man ligger i frontlinjen nu så tänker man färg. Retrofärger har dominerat ett tag, men nu är det snarare syrligheter som lime och citron som är riktigt på gång, gärna i sällskap med orange. Är Du redo?

Möblemanget Alma e Linus av Javier Mariscal för Magis och Gulled har varit med i många magasin den senaste tiden. Plastic fantastic med silren design, men ändå med en dekorerad känsla. Brios nysatsning har inte heller gått någon förbi. Här syns matstol och klassisk sulky i trendigt orange. Klassisk pall, Mammut, från IKEA. Från det stora varuhuset kommer även gungan Rusig. De danska tumledjuren från Bobles prisades på Formex i höstas och har sedan dess synts på många ställen. Här syns Elna Elefant i lime. Accenter i form av Bumbo babysitter från Spacebabies, taklampa Pralin i design av Karin Mannerståhl för Rydéns hos Barntyger, babyfilt Liten groda från tina T och Happylina samt bäddset för vagn och spjälsäng Liten kanin av Liten jag och Russinnet. Redo för en färgstark vår?

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.