Inspiration: Grått och silver

gråttbarn copy

Ingen lär ha undgått att det är grått och metallic som gäller. Trenden kommer ännu starkare till hösten när det gäller barnkläder. Se våren an i grått och silver!

Väggdekorationer är fortfarande omåttligt populära. Vynil har ett stort utbud med olika svårighetsgrader när det gäller montering. Här syns Happy Day av Jerome Olivet. Bland ballongerna syns även den numera klassiska hängaren Albert från Our Childrens Gorilla. Gunilla Axéns Moln finns i grått till både stor och liten säng hos bland annat Russinnet och Akvi Home. Ryggsäck med hund från Sprall,  Jetline Silver från Playsam och Desingonline, silverbabushkor från Inreda.com samt charmiga råttan Råbert från Krabat.

Klänning Coleen från Franka Stockholm visar på den snygga kombinationen grått och lila. Coola silverskor från Anglus och Aja Baja. Henrik skulle definitivt tycka mycket om tröjan I wish från Fablefant och Oii Design. Allt en liten riddare wannabe önskar sig! Smycka handleden med bling från H&M. Till de minsta – liten knytmössa från Katvig och haklapp från Molo och Eleraff. Grått är även det flott!

Leave a Reply

Your email address will not be published.