Sommar: Gula hönan på Gotland

På södra Gotland, i Ronehamn, ligger ett anrikt pensionat som innehåller restaurangen Gula Hönan. Missa inte att åka hit en söndag! Det serveras en klassisk söndagsmåltid med förrättsbuffé, varmrätt och efterrättsbuffé. Om man vill åtnjuta inomhusmiljön, så rekommenderas bordsreservation. Fördelen med att sitta på verandan en varm sommardag, är att barn med spring i benen är lite mer fria.

Vår erfarenhet av maten är att den är värd en omväg. Det finns även  bra alternativ till barnen. Efterrättsbuffén är magnifik!  Detta är en plats att njuta av. Gula Hönan får även högsta betyg när det gäller barnvänliga omgivningar. I den stora trädgården finns en liten minigolfbana av äldre modell, dit barnen fick låna klubbor och bollar. En upplevelse för hela familjen!

signature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *