Inspiration: Värmen kommer tillbaka

kjol copy

Scenario: Mitt lokala favoritcafé för varmare tider. Stor trädgård med vita trädgårdsmöbler. Hembakad paj. Där sitter jag – allena – och läser den bok som alla säger är så bra.

Jag är mycket nära att klicka hem denna fantastiska kjol från svenska Bric-a-Brac och Folkart. Jag älskar modellen, mönstret och färgen. En sådan kjol kombineras med fördel med enkla baskläder. Jag tar fram min topp från Petit Bateau och Shopaholic och sätter gärna ett par klassiska tygskor från Keds och Sophies Closet på fötterna. Men sedan mönstermixar jag gärna med väskan Barnacle utförd i Mairos Havstulpan från Fifi Bags. Så fin!

Jag har inte kommit igång med parfymanvändandet sedan barnens ankomst. Det är dock omöjligt att inte önska sig en flaska med puff från anrika italienska Carthusia och Cow Parfymeri. Slutligen Sverigenyheten Cherry Kiss Lip Balm från Rose & Co och Eleven. Redo för värmen!

Dagens Housewife: Hur du snabbt tar bort effekten av lite tillpiffning på morgonen – stek 1 kg köttbullar! Aj, vad ont det gör när det stänker upp på handen från stekningen! Men sedan väntar husmoderns belöning. Kalla köttbullar i kylen! Smaskens till sista tuggan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.