Citroner

citron copy

Accessora har precis fått in parfym från franska Crazy Libellule and the poppies. Jag har inte kommit igång med parymanvändningen efter barnens inträde i livet. När de var små och nära mest hela tiden kändes det inte bra att spruta på sig något. Jag har köpt några flaskor väldoft, men de har blivit stående i badrumsskåpet. Nu blev jag nyfiken på dessa små parfymsticks från det nya franska parfymmärket. Bas av vanilj låter helt i min smak, i kombination med en silkeslen citrusdoft. Vanilla Lemon Pie. Det är något med mig och citron. Om det finns ett alternativ som innehåller citron väljer jag gärna det. Surt? Nej, sweet!

UPDATE: Nu finns det ett giftset tillgängligt på HQHair. Mitt klickfinger slant precis…

citroncollage copy

Jag hälsar sköna maj välkommen med uppfriskande citroner. Sommarens sötaste förpackning från franska Ladurée med klassiska macaroons. Citrontryffeln kommer från Emanuel Andrén. Jag dricker nästan alltid citronte till fikastunderna. Här fint förpackat te från amerikanska Dean & Deluca. Lemon Curd är en klassiker till sconsen.

En av mina favoritprodukter i badrumsskåpet som har varit med förut – Lemongrass Cleanser från Suki. Den finns på bland annat Accessora och nyöppnade Satine. Det är bara badkaret som fattas, sedan skulle jag garanterat korka upp bubbelbadet Lemonade från Philosophy. Tills vidare får jag nöja mig med duschtvålen. Lyxig bodylotion – Tarte au citron från Laura Mercier och Cow Parfymeri. Jag kan varmt rekommendera chokladkyssen från Lisen Organics och skulle inte ha något emot att även testa varianten med citron och mynta. Slutligen en söt doft från Diptyques Tilleul. Sweet!

0 comments

  1. Some time ago, I did need to buy a car for my organization but I didn’t have enough cash and couldn’t order anything. Thank God my sister proposed to get the home loans at reliable bank. Thus, I did so and was satisfied with my secured loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.