Inga garderobsvärmare

Modebloggarnas triumfkort är dagens outfit. I mitt fall skulle denna kategori bli tämligen enkelspårig. Jag har ett antal favoriter i garderoben och jag använder dem flitigt. För tillfället är det dessa ting som inte är några garderobsvärmare.

aktuellafavoriter

Leggings! Trogna läsare minns min ambivalens inför detta plagg. Nu när jag har fattat grejen, är det inte säsong. I går hittade jag dock till min stora glädje mina favoritleggings från Falke hos Accessora. Förrådet i garderoben är räddat!

Jag klarar mig inte utan Nansos omlottklänningar. De hänger med i vått och torrt och fungerar alltid. Nanso har även levererat min absoluta favorit just nu – koftjackan med trekvartsärm och knytband. Jag har även utvecklat ett snabbt beroende av mina Mary Janes. Bekvämare skor har sällan skådats!

Pricken över i är min gula väska från Kragh Rosenberg. Överst på önskelistan för tillfället står det magnifika silversmycket från Paula Hagerskans som snart anländer till Unik Design. Just det! Mors dag snart!

Dagens outfit i dag är för övrigt myskläder. Ack, detta ljuva nya arbetsliv!

(Bilder: Accessora, Unik Design och Have2have).

Leave a Reply

Your email address will not be published.